Ιστορικό ...

ΣΙΜΩΝΗ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ
Η Κατερίνα η κόρη μας  και ο Αλέξανδρος, ο γιός μας, ήταν η κύρια έμπνευση για την δημιουργία της «ΣΙΜΟΝΗΣ».

Η αγάπη μας για όλα τα παιδιά, η «μαγεία» της εξέλιξης κάθε παιδιού η ανάγκη ν’ αναζητούμε το κέφι της παιδικής ηλικίας, ολοκλήρωσαν το τόλμημά μας!

Έχοντας, ήδη τα παιδιά μας στην εφηβική και μετεφηβική ηλικία, τολμήσαμε και φτιάξαμε το σχολείο όπως εμείς το είχαμε ονειρευτεί.

Το Σεπτέμβρη του 2008, το σχολείο μας η «ΣΙΜΟΝΗ» έγινε πραγματικότητα! Δώσαμε τ’ όνομά μου ανοίγοντας την αγκαλιά μας για όλα τα παιδιά!

Έχοντας γνώση και εμπειρία ως κοινωνική λειτουργός γύρο από θέματα παιδιού, οικογένειας, διαπροσωπικών σχέσεων, στοχεύσαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο όπου θα συμβάλουμε ουσιαστικά και υπεύθυνα στο «χτίσιμο» υγιών και χαρούμενων προσωπικοτήτων στην κρίσιμη προσχολική ηλικία, για μία καρποφόρα συνέχεια στην ζωή τους.
Στην προσπάθεια μας συμβάλλει ουσιαστικά στο έργο μας, η κόρη μας Κατερίνα ως πτυχιούχος νηπιαγωγός, η οποία συμμετέχει ενεργά στο χώρο, με τις δικές της , νέες ιδέες.

Η δουλειά, τώρα σ’ αυτό είναι διασκέδαση και κύριο μέλημά μας να δώσουμε το «καλύτερο» σ’ όλα τα παιδιά μας.

Αξίζει να φτιάξουμε «καλύτερες» τις μέρες των παιδιών μας χαρίζοντας το παιχνίδι και την γνώση, κύρια συστατικά μιας δημιουργικής εκπαίδευσης.

Με ειλικρινή εκτίμηση
Σιμόνη Πολυδώρου
Γιώργος Καλυβιώτης